27 August 2009

ramadhan datang lagi :)

tahun ni rasanya tak ada banyak perubahan..
masih dalam keadaan yang sama..
rumah yang sama..
suasana yang sama cuma bezanya tahun ni tiada apa yang istimewa bagi aku..
apa sebabnya pun aku tak tahu..
mungkin sebab suasana untuk beraya makin berkurang semenjak menginjak dewasa ni..
ramadhan bulan yang paling indah sekali..
bulan untuk beribadah, bulan untuk mendekatkan diri pada tuhan..
tapi ramadhan tahun ni aku rasa sayu sangat..
entah semacam sangat perasaan ni..
hati ni tuhan saja yang tahu..
ish pergilah jauh-jauh perasaan macam ni.
tak ada mood la this week nak menulis :(
end.

1 orang komen:

Sis-Lin said...

kenapa ni eira...
bulan pose ni la kita muhasabah diri kita byk2 ye,jgn bermuram x de mood,nnti pewut lapo..heheheheh

Post a Comment

setiap kata-kata adalah doa..sila betulkan niat anda dan komenlah dengan ikhlas..


best regards,
eira

EXCHANGE LINKS