24 March 2009

mengomel lagi

maaflah teman-teman aku lambat sikit update minggu ini..
banyak sangat yang berlaku..
dan sekali lagi aku dilanda demam..
ya..
mesti kau orang pelik kenapa selalu sangat aku kena demamkan..
sebenarnya aku seorang yang sensitif sikit..
tak boleh langsung kena hujan dan aku akan demam keesokan harinya..
hehe..


minggu ni kemungkinan besar aku mahu bermain futsal..
hahaha gian..gian..
dah lama tak main ni weh..
selain tu member aku jugak ada ajak aku pegi satu program untuk jadi fasi lagi..
huargghh..
bab yang ni aku belum fikir lagi nak join atau tak..
selain tu cousin aku pulak asyik mengajak aku ke Melaka..
dalam 11 April ni..
aduhai..
mana satu nak pegi ni??
bulan march dah nak habis..
april pulak dah nak menjengah..
dan for sure kena rancang april fool untuk kawan-kawan yang selalu kena kan aku..
besties sekalian..
silala anda berjaga-jaga this coming 1 April hahaha..


bulan April juga adanya satu hari ulang tahun perkahwinan mak dan ayah..
18 April..
pening fikir hadiah apa nak bagi..
selain tu birthday ayah pun bulan April ni jugak..
24 April..
aduh..
ni yang blurr sikit ni kalau bab-bab nak bagi hadiah..
especially dekat orang lelaki ni..
jammed kepala lutut aku fikir nak beli hadiah apa..
apa ye nak bagi??hmm..
ayah dan mak akan bertandang ke KL 21 April ni..
cecewahhhhhhh..
aku happy..
tapi kebarangkalian untuk mengisi masa lapang dengan mak ayah mungkin tak ada lagi..
haihh i'm sorry..
mungkin mak datang KL seminggu lebih awal dari ayah..
ayah mungkin lambat sikit..
ada urusan kerja yang lebih penting agaknya di jkmm..
sebabnya jiran depan rumah aku ni anak dia yang sebaya aku nak kawen..
adoi..
confirm aku penat nanti..
adeh..
makcik tu awal-awal lagi dah tempah aku..
dapat aku bayangkan
penat wessss..
cis..
april oh april..
bulan penat untuk aku!


p/s : jangan mengeluh eira [sambil tepuk dahi] cis misi gagal!!

6 orang komen:

myzatulHanim said...

mmg ssh kalo nak cr adiah utk laki.
buntu2.

pal7 said...

pal pon lahir bulan april..

i luv april..lalala

Monkey D Luffy said...

mesti cara ko main futsal tu 'keras'... kakaka.

farah liyana said...

jangan lupa makan ubat ye dik.
maklum lah perubahan cuaca yang mendadak..
sebab tu asyik demam je kan..

zatul.hernani said...

hye ira.. lama x dgr citer.. sihat ke?

vidadarisakura said...

hah~

mengeluh2!

rotan ni..
haha

Post a Comment

setiap kata-kata adalah doa..sila betulkan niat anda dan komenlah dengan ikhlas..


best regards,
eira

EXCHANGE LINKS