04 January 2009

SSF home deco mart

ade ape dengan ssf tu?
sebenarnye aku memang naik gile bile tengok barang-barang kat sini..
and sememangnye barang-barang kat sini lawa-lawa and harga pun berpatutan..
aku suke tengok cara barang2 and perabot di hias..
fuuh tak boleh tahan tengok..
korang boleh decide sendiri lawa ke tak..
heheheeee..
lagipun aku jenis simple je and nampak yang tenang2 je..
let's picta do the talking :)




 
  


huhu..sukenye tengok..cam tak sabar lak nak ade rumah sendiri..ermm maybe 4-5tahun lagi baru tercapai hasrat ni..doa-doakan ye aminnn

10 orang komen:

EykaHamasuba said...

hehe memang best gile kalo leh hias cam tu kan..

zatul.hernani said...

yup!!
ssf home decor mart mmg gilak comel kan? akak dh pergi dh branch die kat klantan.. brg2 kawen n tunang mmg grand~~ huu.. nnt kalo nk kawen kompem p cari sane.. ;)

♥Fariza♥ said...

ni aku fuyer!!!!!!!!!!!

hahahahahahhaha

crescent said...

wow best gilos! bestnye kalo dapat camtu..hehe

[S]itie [B]Um [B]Um said...

pergh!! nampak eksklusif

yOnnA said...

num 2 paling cantek and simple! :)

ubey said...

wah. cun seyh

Nur Najwa said...

whoaaa :D
mewah gilew :DD
Saye sukew, mcm umah impian saye :))
huhuhu :)

lin said...

性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,ut聊天室

牛五花Orange said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

Post a Comment

setiap kata-kata adalah doa..sila betulkan niat anda dan komenlah dengan ikhlas..


best regards,
eira

EXCHANGE LINKS