22 December 2008

seharian di midvalley

okeyh2 today sangat-sangat penat..sorry sebab tak hapdate sangat 2-3 ari ni..been busy..sorry fellow readers..actually takde ape sangat pon nak cite..arini bersamaan 22 dec 2008 a.k.a hari isnin aku meet my collegemates fariza...just hangout with her and my aunt..huhu arini jugak aku bantai tengok muvie sampai 2 sekali gus..yeah..yeah..haha so what??aku punye sukelakan..haha gian..gian..ni antara picta2 yang sempat aku tngkap kat midvalley td..ade pokok krismas..haa aku jugak pegi pets wonderland tau..hahaha silela gelak..pe aku kesahkan..aku memang suke binatang..so lets picta do the talking :)


 

eh..eh..ni saje ku interprem..haha

 

okeyhh ni krismas tree di midvalley..takdela besar sangat..tak boleh challenge KLCC and Pavillion punyer..huhu tapi okeyhlakan..ramai giler orang nak tangkap gambar ngn santa claus tu..eceli aku pown nak gak merase tp tengok cam peliks jer..lagipun bebudak jer yang banyak tangkap..haha

 
  
  

ni antara gambar-gambar yang aku sempat amik kat pets wonderland..dah lame tak tengok ikan2 cmni hehe cantik..aku suke sangat..tenang je..tapi sayang harini tak sempat tangkap gmbr ngn fariza..hehe gonna mish you darl :(

okeyh berbalik pasal arini..aku pegi menonton cerita histeria and yes man..histeria belah siang wif fariza muvie yes man pulak belah malam wif my bro..huhu kalo ikutkan aku memang penat gile..tapi abang aku dah beria sangat nak tengok cite yes man tu aku layankan je..pasal cite histeria..aku rase dr segi jalan cerita awal2 agak lembap sket..and hantu die kire oklah..xdela klaka sangat cm dalam filem congkak kan..tapi yang tak best skali dalam cite ni ending die..cap ayam..tah pape ntah..huhu tapi tak taulah bagi korang yang dah tengok filem ni best ke tak..tapi personally hampehhhh overall aku bg 3 stars out of  5..okeyh filem yes man lak memang aku gelak gile dalam panggung..huhu cite ni ade banyak unsur-unsur positif and pengajaran..bagi sesiape yang rasekan kurang keyakinan diri and selalu rase cam was-was dengan diri sendiri memang patut tengok muvie ni..hehe aku bagi 4 out of 5..tapi the best muvie tuk tahun ni yang aku paling puas hati tengok adelah quantum of solace laaa..memang best bangat..hehe ermm tu je nak cite..takde cite yang best pown..update sket2 je..hehe till then..babai

10 orang komen:

Liquid said...

uuu.... kuar x ajak..!! eheheheheh.
sy ni pon lame dh x jumpe fariza tuh walaupun umh agak dekat... hee. =P

Siti Fatimah Nabihah said...

hurm.. nak tgk gak la citer Yes man! hahaha,thankz for the in4mation...
erm..quantum of solace??

nIeYsA said...

waaa, best pergi midvalley. mid memang best. terindu pulak nak pergi sane

;-)

♥Fariza♥ said...

arghh!!!!
liquid sgt jahat!!!!

bestnyer kita hang out.
next time ketemu lgik.
hehehehehe

mYshah said...

owh kuar g mid x ajak, huhuu

ezany said...

aah la.. pokok krismas kat klcc tingga giler.. sume movie yg kamu cite tu sy lom tgk lg.. :D

NedDy said...

pokok krismas kt midvalley sgt cantek..kt klcc sgt tinggi then tak cantik bila amik pict..

Monkey D Luffy said...

kat middvalley dekat jer tu... len kali jgn lupa aku

[yAN!e][pUTraJAya] said...

ikan emas yg comey...
comey mcm kamoo dik...

salam maal hijrah k

=]

[S]itie [B]Um [B]Um said...

smlm pon ke mid valley juga

Post a Comment

setiap kata-kata adalah doa..sila betulkan niat anda dan komenlah dengan ikhlas..


best regards,
eira

EXCHANGE LINKS