12 December 2008

mengeluh.

arini agak menensi..entahla aku tak paham kejap ngan aku ni..tetibe senget lak arini..tapi for sure sangat2 stress..waaa bencinye...sape yg baru bace entry yang telah ku delete tadi pasti tau kenape aku meroyan sekejap..maaf terpakse didelete sbb banyak ayat carut-marut yg dilemparkan..sangat la geram dengan sorang budak nih..ish..selalu tak mcm ni oh ketekanannnnnnn..tetibe cm ngongs jap..benci..benci sampai entry pown aku post banyak arini..eira..eira kenape ngn kau???adess idea..idea..okeylah cukup2lah aku malas nak bermuram durja dan menyakitkan kepale arini so better aku cerita upcoming weeks ni aku rancang nak buat ape..



memandangkan 16hb ni aku bakal balik kuala lumpur sampai 24hb so aku cadang memenuhkan aktiviti mase lapang dengan hangout wif my friend2 kutt..


bende yang aku nak buat firstly kompem la nak larikan diri dari masalah2 yang ade sekarang ni..then aku mauk tengok muvieeeee...hahahaha fariza better be ready darl..ko taukan aku kaki wayang haha ;p




ermm mungkin jugak aku kuar ngan member2 u aku yang nak masuk balik kandang sebelum 26hb..hmm so sempat la kott..harap-harap boleh join korang lagi anis; syara;nabila..rindu giler..rindu kenangan time secondary school dulu..haihhh pertunangan abangku pun dah makin dekat..mesti busy nak urus rumah kat penang..memandangkan mak sakit kaki && memandangkan hanye aku je anak pompuan tunggal so aku kenala tengok ape2 yang patut..


huuuuuuuuhh this week betul2 stress week..ade sape2 boleh ajar care nak urus stress??letihla nak tanggung..nak lepaskan..nk lepas pada siape..ade ke orang nak dengar??adess..grrrrrrrr..tapi aku kena gak kawal stress aku kalau tak nanti lagi gawat..duhh!!
 so bile dapat balik kuala berlumpur nnt aku harap aku dapat lupe jap masalah2 aku yang menimbun && bertimbun2 neh..so aktiviti berpaedah yang aku lakukan adelah hangout && tengok muviee la ape lg..hahahaha wow xsabar nak balik...till then babaiiiiiii




p/s : menulis dalam keadaan ngongs33..adehh

7 orang komen:

Siti Fatimah Nabihah said...

hurm.. maybe nnti g kl leh lupakan jap kot masalah tu.. erm,rileks.. nnti hilang la skit stress tue k?

♥Fariza♥ said...

adakah ku bermimpi..
namaku terpancar d ctu..
sudah lama ku menanam anggur..
sila2 beli hasil itu ye..
ahahahahahahaha..

bj mkcik dlm process k..
coz my mama br blik kl 2day..
sorry, pepehal t ku inform..

napa pressure dear?
g tnangkan diri k.
rehatkan minda..

mYshah said...

owh balik kl 16 hb ni? jom kuar nanti, ngeh333. nanti eira ajak la faiz skali ^^

ezany said...

oo.. patut la sampei 2 entry ilang..
pelik gak.. hehe..

stress klu sy hentak pale kat dinding..
amaran keras.. dilarang tiru care sy gune tu..

nanti jumpe kengkawan tu ilang la stress.. hidup kene hepi.. :)

ahmdsyhmi said...

masalah mmg sentiasa akan dtg.
tapi jgn kita lari pulak kan?
kalau lari masalah tu sampai bila pon takkan selesai.

kn kn kn?

jangan tensi2 ye.

sEapUt "c@ said...

setiap manusia di dunia ini akan menempuhi masalah dan masalah itu adalah pelajaran untuk kita.. cara dan bagaimana kita menghadapi masalah itu adalah yg akan mencerminkan diri kita esok..

Monkey D Luffy said...

stress tu normal... jadi anggap ia seperti makan nasik

Post a Comment

setiap kata-kata adalah doa..sila betulkan niat anda dan komenlah dengan ikhlas..


best regards,
eira

EXCHANGE LINKS