19 December 2008

award dr bb cayam :)

Macam cayamku bb cakap anugerah pertama ni khas tuk Blogger² yang sentiasa peka dengan kewujudkan blogger yang lain, mesra dengan setiap blogger..Harmoni maksudnya mesra dari segala aspek..disenangi dan disukai semua blogger.

Anugerah kedua ni special sikit yang ni khas tuk blogger yang berusaha keras memajukan blogger diowang dan sentiasa memberikan
tutorial dan info² yang berguna kepada blogger lain

so bb cayam soh aku pass kan tuk 10 orang yang ade ciri-ciri ni dalam blog aku..here we go :

  • along arman
  • fysal
  • myshah
  • mfk
  • bob the builder
  • dirfara
  • kapten luffy
  • siti fatimah nabihah
  • the jijie
  • hadi
p/s : kalau nak letak dua-dua pon boleh..kalau nak amik satu je pown boleh..eceli ssh aku nak letak sape yang patut dapat..tapi aku rase orang-orang di atas memag layak dapat award ni :)..sorry kepada yang tak tersenarai..

so tugas korang yang dapat award ni :
Letak anugerah ini diblogger kamu yang cun itu dan selepas itu …berikan anugerah ini kepada 10 calon blogger yang kamu rasa layak menerimanya..dan mempunyai ketegori yang disebutkan diatas. Jangan lupa beritahu calon blogger yang terpilih..Majulah blogger untuk kebaikan bersama


6 orang komen:

::diR & faRA:: said...

tq eira!!! erkkk.. blogger harmoni ye dir ni.. ishhh.. malu la.. haha

ahmdsyhmi said...

wek wek..
hahaha...

Siti Fatimah Nabihah said...

hurm.. thankz kak eira..

mfk said...

yeah..
dpt award dr eira lagi...
ni yg buat makin best ngan eira nie..
thanks...
tapi akhir nie..x update sgt lorr...

»Tä§häbellä« said...

thank eira cayam..coz pomot n publishkan award bb ni kat sini..Muahhh!!! cayam bangat sumer kamu hihiihi...

[S]itie [B]Um [B]Um said...

cantik award ni

Post a Comment

setiap kata-kata adalah doa..sila betulkan niat anda dan komenlah dengan ikhlas..


best regards,
eira

EXCHANGE LINKS