03 November 2008

zaman kegemilangan :)

 


pkbm?ape tu...?
bagi sape-sape yang tak tau pkbm (L) tu ape..
meh aku terangkan kat sini..
pkbm tu singkatan bagi Pasukan Kadet Bersatu Malaysia Laut..
ahaaa..ni la unit uniform aku time secondary school..
amacam??
syok wooo..
kire unit uniform pkbm (L) ni paling hot and top la kat school dulu..
selalu juara kawad peringkat skolah and negeri..
and tuk pengetahuan korang..
aku dulu bersekolah di SMK Jalan Cochrane,KL
alaa yang sekolah paling tinggi kat KL yang ade 7 tingkat tu..cecewahh

---------------------------------------------------------------------------------------------------


ape yg best sal gambar kali ni yek?
aku banyak memory time join pkbm ni..
banyak jumpe member2 yang sekepala..
and paling seronok mcm2 kenangan kitorg ade..
hahaha pade yg satu school ngn aku dulu mst ingt?kn..kn..kn..
kat dlm pkbm ni jugak banyak benda aku blaja..
yela die kan ala-ala tentera gitu..
latihan yang kitorg bt pn berat2 adeyhh..
teringt time kne denda dlu..
time tergolek time kawad la..
kawad dlm hjn la..ade sampai maghrib pn ade..adeyhh
ade yg pg menembak..pg belayar..
syoknye time tu..
tapi bile tgk gegmbr ni sedih lak

------------------------------------------------------------------------------------------------


ni kenangan aku 3tahun lepas..
aku start join pkbm ni time aku form 4 lg..
memang best..dpt senior pn sume gegile..
haha cm siutt pn ade gak..
tp ape2 pn aku mmg mint ngn pkbm ni..
coz aku minat sgt aktiviti lasak and outdoor..
and aku banyak belaja sal kapal2 yang ade kat Malaysia ni..
ingat lg time g kem kat chendering dulu..
macam2 name kumpulan la..
alpha..bravo..charlie..delta..foxfrot bla..bla..bla
hoh mmg best banyak dpt kawan dr seluruh Semenanjung..

--------------------------------------------------------------------------------------------------


tp sume tu tinggal kenangan je..
aku tamat persekolahan tahun 2005..
time tu mmg sedih laa kn..
berpisah ngn member2 ngn cikgu..
muka stok merah je..
hidung pn nk merah nangis nye pasal..
isk..skg pn dorg tah mne2 tah blaja..
dh xde dgr berita sgt..
uwaaa rindu :((


p/s: mne satu aku?bhahaha skema ngn nerd je time school dlu wekkk :)

2 orang komen:

mYshah said...

heehe, da abis blajar mesti tringat2 balik zaman2 blajar dlu kan? heehe

nerd ek? yg mane 1 ek? 2nd line no 4 drp kanan kan?

epalgreen said...

huhu yerp2
bhahaha
lalalallala :)

Post a Comment

setiap kata-kata adalah doa..sila betulkan niat anda dan komenlah dengan ikhlas..


best regards,
eira

EXCHANGE LINKS