25 November 2008

hutang tag


Tag dari myshah…..
who is ur 1st crush???

1. korg mesti jujur tau..kalo tipu2 ni dh x valid dh...
2. korg kena mention nama tu lengkap2..takleh letak initial ke hape..
3. kena mention umor korg masa tu bape..
4. pastu korg kena citer ape jd ngan org yg korg ada crush tu..huhu
my first crush??


my first crush ek..name die imran haiqal b.aizuddin…time tu aku baru lepas abes spm and die lak dah kerja..umo die time tu 23 tahun..hahaha keja gile siutt..jauh jgk beza umo kitorang..
aku pun tak tau cmne die leh nak tersangkut ngan aku yang tak seberape ni..tapi die mmg hensem..serius cakapla ade ciri2 lelaki idaman aku..tapi biasela time tu hingusan lagi kan..sayangnye die dh takde lagi kat dunia ni..my dear imran..i miss u..hmm semoga rohnye dicucuri rahmat...amin:)
p/s : shah..harap2 puas ati ngan tag kali ni ek

3 orang komen:

Jard The Great said...

errr..die dah meninggal ker?? ~gulp

sori to hear tht.. huhu..

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

owh...

bersabar yer sayang?

Princess Azi said...

so sad...:(

Post a Comment

setiap kata-kata adalah doa..sila betulkan niat anda dan komenlah dengan ikhlas..


best regards,
eira

EXCHANGE LINKS