26 October 2008

tag

7 True Facts Of Mine
The rules :
*** link to your tagger and post these rules on your blog
*** share 7 facts about yourself on your blog, some random, some weird
*** tag 7 people at the end of your post by leaving their names as well as links to their blogs
*** let them know they're tagged by leaving a comment on their blog



1) aku jenis yang pendiam tapi xdiam sangat la..
bile jumpe ngn orang yang pandai borak-borak aku akn cakap cam lipas kudung bhahaha..
aku jenis yang funny and member2 ckp aku sgt sporting he2 simpulan bahase pn xbtl ngeee..
tp tu la aku..
aku xkisah aku jenis yang simple je :)


2) iluv my family so much..aku syg kawan-kawan aku gak..luv you so much friends..dlu aku x byk kenkwn laki banyak kawan pompuan je..primary school kat s.k puteri pandan 2..secondary school kat s.m.k jalan cochrane..and now i'm in college..



besties :)

.:us:.


3) yang pelik tentang aku..ermm aku xsuka makan sayur..
aku gak xsuke bawak payung and ladies-ladies sangat huahua pelik kn?
tahla mungkin sbb aku ade abang je..
so aku terikut2 sketla perangai lelaki abang aku..
and utk pengetahuan korang aku ade 2 siblings je me && my bro.



4) aku suke window shoppink ngn member2 n my bro..
tempat yang suke aku tuju klu dengan fren2 selalunye kat mid ngn sunway..
kalu dengan mybro pulak ske g jalan ke alamanda and the curve sebab kat situ ade IKEA bhahaha..apekah? sane brg umah murah ooh
..aku bkn jenis yang suke kuar..sebab bile ramai-ramai orang aku mula sakit kepala..
aduhaii tu la sindromnye klu jenjln lelme huhu


5) ak suke bunge and aku suke chocs ngn biscuits..
auw auw aku paling ske bunge rose ngn tulip..
klu sebut sal chocs pulak aku ske toblerone cadbury and ferrero..
 biscuits lak mesti nk yang dari famous amos punye..nyum nyum






6) aku suke simpan koleksi barangan converse all star ngn perfume..
byk high cut yang aku beli time secondary school dlu huhu..
bags-bags die..aku suke converse nye design sebab kene ngn citarasa aku time teenagers dulu..
tp skg ne change tu feminine style haha bilekah??
tunggu jela bile ek..
kalu perfume aku paling suke tommy girl..jatuh cinte beb!





7) suke lyn lagu band2 indie ngn grunge..
cam the killers,the strokes, eisley, keane, bittersweet sebab sangat kene ngn jiwa aku..
ade gak gi gigs yang dorang buat tp jarang-jarang la follow..that's all kot sal aku


manusia bertuah yang aku nk tag kali ni:

.:gg:.
.:myshah:.
.:sis hani:.

4 orang komen:

mYshah said...

owh klo jumpe org pandai borak2 akan cakap mcm lipas kudung ek? huuhu, nanti klo jumpe aku mesti anda jd mcm cicak kudung plak, hehee (prasan pandai borak)

owh layanz group2 camtu ek~ ic ic

epalgreen said...

bhahaha..
ngeee

:P

Giler Graphic said...

eee eisley la...

"i Like eisley"

;p

epalgreen said...

me too
:)

Post a Comment

setiap kata-kata adalah doa..sila betulkan niat anda dan komenlah dengan ikhlas..


best regards,
eira

EXCHANGE LINKS