30 October 2008

finally..habis dah presentation

fuhhh..
arini memang penat banget la http://emo.huhiho.com
tapi seronok sangat maybe sebab last day kot kat college hooyeeh!! http://emo.huhiho.com

time dh nk kul 2 nk start presentation tu punyelah kecut perut masing2 ade yg nk berak la kencing http://emo.huhiho.com la ish sungguh kurang sopan..sapekah??bhahah

5min sebelum presentation start sume wakalibut http://emo.huhiho.com bile di marah Mr.Udaya then dengan pantas nye melakukan senam robik http://emo.huhiho.comhttp://emo.huhiho.com beramai2 adeyhh cm cipan je bhahaha


dah habis tu br la snap picta beramai2 ngn lecturer kesygn tu time tu aku dh xtahan sebak http://emo.huhiho.com dh sib bek xkuar airmate..

then ktorg proceed ke midvalley tuju ke pizzahut tuk mkn..time tu jam dh pukul 5p.m aduhhai lapa pulak perut nihttp://emo.huhiho.com ..dh dpt pesanan pizza tu pe lg mkn time la ngn borak-borak ngn dorang ni..borak punye borak nk dkt maghrib baru balik..
hehh penatnyehttp://emo.huhiho.com

banyak jgk picta yang aku snap http://emo.huhiho.com arini..esok-esoklah upload ek..nk tido dlu bhaha ngantuk sudaaa http://emo.huhiho.com

2 orang komen:

mYshah said...

heeehe, hope everything gone well, gratz anyway da abis (^.^)

epalgreen said...

okeyh2..
tq shah

Post a Comment

setiap kata-kata adalah doa..sila betulkan niat anda dan komenlah dengan ikhlas..


best regards,
eira

EXCHANGE LINKS