02 September 2008

dapat bunge :)

bunge ni sis neeza yang bagi..thank you sis..eceli sis ni slalu view page eira..kitorg pn knl2 dlm blog ni je kn sis?bunge ni tuk new friends yang selalu jengah2 blog ni dlm bln ni la kire eak..eira pn nk hadiahkan bunge tuk kawan-kawan baru eira dalam bloggers ni..Terima lah pemberian cyber yang tak seberapa ni ya kepada kawan-kawan di bawah:
  • my dear sis neeza :)
  • shira
  • sis ann :)
  • shaxx
  • boo
  • myrasyamim
  • fmtt
  • zamz
  • cik choki ((:
  • kNizam

4 orang komen:

shaxx said...

thanks for the bunga!

eira said...

welcome :)

shaxx said...

your award tu dah posted at my blog. datangla tgk....

eira said...

okey..dokey

Post a Comment

setiap kata-kata adalah doa..sila betulkan niat anda dan komenlah dengan ikhlas..


best regards,
eira

EXCHANGE LINKS